Firefly Studios

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikasında kullanılan “Firefly”, “biz”, “bizi”, “bizim” ve “bize” gibi ifadeler; alt kuruluşlar, şubeler, dallar veya FireFly Studios Limited’in ortak sahibi olduğu veya yönettiği şirketleri dahil FireFly Studios Limited anlamına gelir. Bu Gizlilik Politikasında kullanılan “siz”, “sizi” veya “size” gibi ifadeler web sitemizin veya hizmetlerimizin herhangi bir kullanıcısı anlamına gelir.

“Kişisel Veri” terimi, sizin tanımlanabilmenizi sağlayan adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız gibi bilgiler anlamına gelir.

1. Gizlilik Politikasına Giriş

Bize verdiğiniz bilgilerin gizliliğini ve güvenliğini korumayı taahhüt ederiz. Bu Gizlilik Politikası, tr.strongholdkingdoms.com adresinde bulunan Stronghold Kingdoms dahil doğrudan ve/veya web sitelerimiz aracılığıyla sizden aldığımız Kişisel Verilere yönelik politikalarımızı ve uygulamalarımızı açıklar. Bu Kişisel Veriler Data Protection Act 1998 (“DPA”) ile korunur. DPA maksadına göre Firefly Studios Limited “veri yöneticisidir”.

Lütfen elle veya elektronik biçimlerle ve/veya web sitelerimiz ve/veya hizmetlerimiz aracılığıyla bize Kişisel Veri yollayarak, her yolladığınız Kişisel Verinin bu Gizlilik Politikasında açıklanan biçim ve maksatlara uygun olarak FireFly grup şirketleri tarafından paylaşılabileceğini ve/veya işlenebileceğini kabul edersiniz.

2. Bu Gizlilik Politikasındaki değişikliklerin bildirimi

Şu anda iletişim yöntemlerimizi geliştiriyoruz ve web sitelerimize ve mevcut hizmetlerimize yeni işlevler ekliyoruz. Bu süren değişikliklerden ötürü kanun ve teknolojideki değişiklikler veri uygulamalarımızın zaman zaman değişmesine yol açabilir. Veri uygulamalarımız değişirse ve değiştiğinde bu sayfa aracılığıyla size bilgi vereceğiz. Bu Gizlilik Politikasını sık sık incelemenizi öneriyoruz.

3. Kişisel Verilerin Toplanması

Bizden bilgi veya hizmet alabilmek için bize Kişisel Verilerinizi verebilirsiniz. Bize yollanan bilgiler genellikle aşağıdaki biçimlerin birinde veya birkaçında olur: On-line oyunlarımıza katılım formu, web sitelerimizi ziyaret (kişisel trafik verisi, konum, web kaydı ve diğer kişisel iletişim bilgileri), sitemizde yaptığınız işlemlerin ayrıntıları ve komutlarınız (online oyunlarımıza veya diğer hizmetlerimize kayıt olmanız, vs.), mesaj panosu/forum gönderileriniz, yarışmalar, anketler ve müşteri veya teknik destek. Adınız, adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız dahil sizden kişisel bilgi isteyebiliriz ve size özel hizmet verebilmemizi sağlayacak bilgiler isteyebiliriz. Manuel veya elektronik biçimde bize verdiğiniz bilgiler veritabanlarımızda saklanır.

Ayrıca FireFly grup şirketlerinin diğer üyelerinden , servis sağlayıcılarımızdan veya iş ortaklarımızdan da Kişisel Verilerinizi alabiliriz. Özellikle üçüncü taraflara Kişisel Verilerin açıklandığı yerlerde açıklayan tarafın Kişisel Verilerin kişinin izni ve yetkisiyle açıklandığını bildirmesi zorunludur ve biz bu tür Kişisel Verileri bu Gizlilik Politikasına göre işleyebiliriz.

Zaman zaman üçüncü taraflardan alınan bilgileri bize verdiğiniz bilgilerle tamamlarız. Örneğin, hatalı posta kodu almamız halinde üçüncü taraf yazılımıyla bu hatayı giderebiliriz.

4. Diğer Verilerin Toplanması

Bazı işlemler için kullanıcı adı, parola ve oyun adı gibi kişisel olmayan bilgileri Kişisel Verilerinizle birleştirmek üzere isteyebiliriz. Ayrıca, istemci yazılımı (bazı oyunlarımızı oynamak için yüklemeniz gereken yazılım gibi) veya web tarayıcınız bazı coğrafik bilgilerin veya bilgisayarınıza ilişkin bilgilerin (özellikleri, oyun verisi işleme, vb.) aktarımını yapabilir. Bu bilgileri kullanıcı topluluğumuz hakkındaki bilgileri gruplamak ve reklamcılarımıza ve/veya ortaklarımıza kişisel olmayan bilgiler sağlamak için kullanabiliriz. Ayrıca böyle bilgileri güvenlik, sistem entegrasyonu (bilgisayar korsanlığı ve hile dahil) veya fikri mülkiyet hakkı koruma veya kanuna uygunluk maksatlarıyla kullanabiliriz.

Ayrıca kalite kontrol, dolandırıcılık tespiti, emniyet ve diğer iş amaçlı ihtiyaçlar nedeniyle bizimle e-posta, sesli, posta, sohbet veya diğer yollarla yaptığınız iletişimleri takip etme ve/veya kaydetme hakkını saklı tutarız. Bu tür kaydedilen bilgilerde bulunan her türlü Kişisel Veri, bu Gizlilik Politikasının şartlarına uygun olarak işlenecektir.

5. Kişisel Verilerin Kullanımı

Kişisel Verilerinizin işlenmesini veya diğer FireFly grup şirketleri veya başkalarıyla paylaşımını yalnızca belirli ve sınırlı maksatlarla gerçekleştiririz. Yalnızca uygun, ilgili veya bu maksatları aşmayan verileri isteriz. Bu maksatların bazıları şunlar olabilir:

  • Ödeme işlemlerini gerçekleştirmek;
  • Müşteri hizmeti ve teknik destek dahil istediğiniz hizmetleri size sunmak;
  • Tarafımızdan veya diğer FireFly grup şirketleri üyeleri tarafından ilginizi çekeceğini düşündüğümüz ürün ve hizmetleri size bildirmek maksadıyla size ulaşmak;
  • Bilgi veya müşteri desteği amaçlı isteğinizi işlemek veya yönlendirmek;
  • Hizmetlerimiz veya web sitelerimizle ilgili her türlü sorunu tespit etmek;
  • Dahili pazarlama ve demografik maksatlarla.

6. Web sitelerimiz aracılığıyla toplanan isimsiz veriler

Yukarıda tarif edilen şekilde topladığımız verilere ek olarak web sitelerimizin kullanımı hakkında isimsiz veriler toplama teknolojisi de kullanırız. Örneğin, web sitemizin hangi sayfalarının ziyaretçilerimiz tarafından görüntülendiğini takip etmek için teknoloji kullanırız. Ziyaretçilerimizin hangi web tarayıcılarını belirleme teknolojilerini de kullanırız. Bu teknoloji sizin kimliğinizi belirlemez. Tek amacı, ziyaretçilerimiz ve web sitelerimizin kullanımı hakkında elde edilen istatistiklerin işlenmesini sağlamaktır.

Bu isimsiz verileri, web sitelerimizin ve e-posta güncellemelerimizin içeriğini ve işlevselliğini geliştirmek, müşterilerimizi ve ziyaretçilerimizi daha iyi anlamak ve sunduğumuz hizmetleri iyileştirmek maksadıyla kullanırız.

7. Çerezler

Çerez, tarayıcınıza gönderilerin ve bilgisayarınızın sabit diskinde saklanan küçük bir bilgi parçacığıdır. Firefly, bir kullanıcının ziyaretleri hakkında bilgi toplamak ve Firefly’a ait web sitelerini ve oyunlarını ziyaret eden kullanıcılara iyi hizmet verebilmek için Çerezleri kullanır. Bir çerez; parolanız gibi bilgileri veya yalnızca kayıtlı kullanıcı olduğunuzu saklamak için kullanılabilir. Bu; parola ve kayıt bilgilerinizi girmek için normalde harcadığınız süreden tasarruf etmenizi sağlayarak gelecek işlemlerinizi hızlandırmanızı sağlar.

Web tarayıcınızdan ilgili ayarları etkinleştirerek bu seçeneği devre dışı bırakabilirsiniz. Devre dışı bırakmanız halinde web sitelerimizin belirli bölümlerine erişemeyeceğinizi lütfen unutmayın. Tarayıcınızı çerezleri reddedecek şekilde ayarlamadıysanız sistemimiz, web sitelerimiz girdiğiniz anda çerez yollayacaktır.

8 IP Adresi

IP adresi, bilgisayarınızı bir ağ üzerinde tanımlanabilmesini sağlayan sayısal bir koddur. Güvenlik, site takibi, web sitelerimizin veya hizmetlerimizin yönetimi, oyun sunucularımızın kötüye kullanılmasını engellemek veya Türkiye dışından kaç kullanıcıya sahip olduğumuz gibi daha geniş demografik bilgiler toplamak amacıyla IP adresinizi takip edebiliriz.

Ayrıca, kullanıcılarımızın ikamet ettiği bölgeleri daha doğru ölçebilmek için hangi etki alanından (aol.com, şirketiniz.com, vb.) geldiğinizi belirlemek amacıyla da IP takipleri gerçekleştirebiliriz.

9 Kişisel Verilerinizin Açıklanması

Kişisel Verilerinizi belirli durumlar hariç üçüncü taraflarla paylaşmayız, satmayız veya dağıtmayız:

  • Hakkınızdaki bazı bilgileri size gereken belirli bir hizmeti sağlayabilmek maksadıyla iş ortaklarımızla, danışmanlarımızla ve diğer temsilcilerle paylaşabiliriz.
  • Kişisel Veriler, bu Gizlilik Politikasında onay verdiğiniz maksatlara uygun olarak veya verilerin ilk toplandığı amaca uygun olarak daha detaylı işlenmek amacıyla bizim adımıza işlem yapan üçüncü taraflara aktarılabilir. Bu; satın alma istekleri veya ödüller, e-posta listeleri hazırlama veya veri saklama gibi faaliyetleri içerir ancak bunlarla sınırlı değildir.
  • Kişisel Verilerinizi, bize izin vermediğiniz sürece pazarlama maksatlarıyla asla hiçbir üçüncü tarafla paylaşmayız veya bildirmeyiz.
  • Veritabanlarımızdaki bilgileri bir yasal veya yönetmelik gereksinimine uyum sağlamak, adli kurumların işini kolaylaştırmak, dolandırıcılık karşıtı veritabanlarıyla etkileşime geçmek, web sitelerimizin veya hizmetlerimizin veya veritabanlarımızın bütünlüğünü korumak, yasal sorumluluğa karşı ön tedbirler almak, Firefly’ın ve lisans verdiği kişilerin veya lisans aldığı kişilerin haklarını ve mülkiyetindekileri korumak ve savunmak, çalışanlarımızın kişisel güvenliğini veya çıkarlarını korumak, ürün veya hizmet kullanıcılarımızın güvenliğini korumak, ürün veya hizmetlerimizin tedarikine ilişkin şart ve koşullara uyulmasını sağlamak maksadıyla veya herhangi bir uygun lisans anlaşmasına göre veya satışımız, birleşmemiz, tekrar yapılanmamız, iş transferi yapmamız, kapanmamız veya benzeri bir olay halinde paylaşabilir veya transferini yapabiliriz.
  • İddialarının makul olması halinde fikri mülkiyet hakkını ihlal ettiğiniz bir üçüncü tarafa hesap ilişkilerinizi açıklayabiliriz.
  • Kişisel Verilerinizi olası satıcı veya alıcıya bildirmemiz gereken herhangi bir iş veya varlık satmamız veya almamız gerektiğinde Kişisel Verilerinizi açıklayabiliriz.
  • Firefly kullanıcılara online oyun içi sohbet odaları, oyun içi posta sistemleri ve forumlar sağlayabilir. Bu sohbet odalarında ve forumlarda açıklanan her türlü bilgi, herkese açık bilgidir ve kullanıcılar bu tür sohbet odalarında, oyun içi posta sisteminde ve forumlarda kişisel bilgilerini açıklamaya karar vermeden önce tedbir almalıdır. Kendi isteğinizle forum veya sohbet odası gibi Firefly web siteleri ve/veya hizmetlerinin herkese açık bir yerinde bilgi açıklarsanız bu bilgi size yetkisiz mesaj, reklam göndermek veya farklı maksatlarla kullanılmak üzere üçüncü taraflar tarafından toplanabilir. Bu tür herkese açık alanlarda üçüncü tarafların yaptıklarını kontrol etmeyiz. Bu tür herkese açık bir alanda bilgi açıklarsanız bu durumun riski size aittir.

Uygun hallerde bir üçüncü tarafa Kişisel Veri açıklamadan önce verdiğimiz verilerin korunması ve ilgili yasalara uygun kullanılması amacıyla gerekli ön tedbirleri alması için üçüncü taraflarla sözleşme yaparız.

10 Çocuklar

Lütfen bulundukları yetki alanında göre yetişkin sayılmayan tüm kişilerin bir ebeveynlerinin veya kanuni bakıcılarının bu Sözleşmeyi ve Gizlilik Politikasını çocukları adına okumakla yükümlü olduğunu unutmayın. Ebeveynlerin 18 yaşın altındaki çocuklarıyla online oldukları sırada birlikte zaman geçirmeleri ve Firefly web siteleri ve Firefly’ın sunduğu çeşitli hizmetler hakkında daha fazla bilgi almaları önerilir. Ebeveynler sık sık çocuklarının e-posta, sohbet ve diğer online iletişim ve işlemlerini kontrol etmelidir.

13 Yaşının Altındaki Çocuklar

Ufak çocuklardan aldığımız bilgileri koruma sorumluluğu hissederiz. Ebeveynleri çocuklarını kesinlikle gerçek adlarını, adreslerini veya telefon numaralarını söylemeleri konusunda ikaz etmeleri konusunda kuvvetle uyarıyoruz. 12 yaş ve altındaki çocuklar Firefly’a hiçbir bilgi göndermemelidir. Firefly bilinçli olarak 12 yaş ve altındaki çocuklardan hiçbir Kişisel Veri toplamayacak veya işlemeyecektir.

12 yaşın altındaki çocukların web sitelerimizde on-line etkinliklere katılabilmesi veya hizmetlerimizi kullanabilmesi için ebeveynlerinin veya kanuni bakıcılarının e-posta adresini kullanmasını isteriz. Böylece ebeveyni veya kanuni bakıcıyı uyarabilir ve gerekli konularda izinlerini alabiliriz.

Ebeveynlere Not

13 – 17 yaş arası çocukların, ebeveynlerinden Gizlilik Politikasını okumalarını ve içeriğe ilişkin yorum yapmak veya gizlilik garantimize dair bilgi almak için bizimle temasa geçmelerini istemeleri gereklidir. Bazı yetki alanlarında ve durumlarda 13 – 17 yaş arasındaki çocuklar için bir ebeveynin veya kanuni bakıcının yazılı izni gerekir ve uygun yerlerde bu düzenlemeler uymak için gerekli koşulları yerine getiririz.

11. Veri Bütünlüğü ve Güvenliği

Veritabanlarımızdaki Kişisel Verilerimizin güvenilirliği, doğruluğu, tamlığı ve dönüşümünü sürdürmek ve veritabanlarımızın gizliliğini ve güvenliğini korumak için elimizden geleni yaparız. Web sitelerimiz ve bilgisayar sistemlerimizdeki güvenlik tedbirleri bize verdiğiniz bilgilerin kaybolmasını, yanlış kullanılmasını veya değiştirilmesini önleme amacı taşır. Kişisel Verilerinizi yalnızca toplanma maksadına uygun olarak veya varsa uygun kanun ve yönetmelik gereksinimlerini karşılamak ve veri saklama politikamıza uyacak şekilde tutarız. Bilgilerinizin gizliliğini korumak için makul çabalar göstermemize rağmen Internet’teki aktarımlar tamamen güvenli olamayabilir. Bu nedenle aktarım hataları, yetkisiz üçüncü taraf girişleri veya kontrolümüz dışındaki nedenlerden herhangi bir bilginizi açıklanması halinde hiçbir sorumluluk veya yükümlülük almayız.

12. Veri Erişimi

Yazılı isteğinizi ve Kişisel Verilerinizi tanımlamamıza izin veren yeterli bilgiyi almamız üzerine küçük bir bedel karşılığında hakkınızda sahip olduğumuz Kişisel Verileri size açıklayabiliriz (DPA’da geçen bilgi açıklama gereksinimleri istisnalarına göre).

Kişisel Veri silme talebi var olan uygulanabilir kanun veya yönetmelik gereksinimi veya belge saklama yükümlülüğü ve geçerli olan mevcut sözleşmelerimizin durumuna göre yanıtlanır.

FireFly tarafından saklanan Kişisel Verilere erişme talebiniz varsa lütfen dataprotectionofficer@fireflyworlds.com adresine ulaşın.

13. Yanlış Veri

Kişisel Verilerinizi doğru vermenizi ve güncel olmasını size tavsiye ediyoruz Bu nedenle dataprotectionofficer@fireflyworlds.com adresine e-posta atarak veya bize ulaşarak düzenli olarak verdiğiniz bilgileri güncelleyin. Bize yanlış olduğunu bildirdiğiniz her türlü Kişisel Veriyi düzelteceğiz, değiştireceğiz veya sileceğiz ve gerekli değişiklikleri bilmesi gereken üçüncü kişilere bilgi vereceğiz.

14. Diğer web sitelerine bağlantı

Web sitelerimiz ve hizmetlerimiz bize ait olmayan web sitelerinin bağlantılarını içerebilir. Bu tür bağlantılar size referans ve kolaylık sunmak için verilmiştir ve bu üçüncü taraf web sitelerinin veya onların operatörleriyle ilgili kuruluşların hiçbir faaliyetiyle alakamız yoktur. Bu web siteleriniz biz kontrol etmeyiz ve veri ve gizlilik uygulamalarından sorumlu değiliz. Bu tür siteleri kullanmadan veya kendiniz hakkında Kişisel Veri vermeden önce varsa bu sitelerde yayınlanan her türlü gizlilik politikasını incelemenizi öneriyoruz.

Web sitelerimiz, web sitelerimizdeki diğer sayfalara giden bağlantılar içerir. Bu bağlantıların ne sıklıkta kullanıldığını ve web sitelerimizde ziyaretçilerimizin neleri görüntülediğini takip etme teknolojisi kullanırız. Bu teknoloji sizin kimliğinizi belirlemez. Tek amacı, bu bağlantıların kullanımı hakkında elde edilen istatistiklerin işlenmesini sağlamaktır.

15. Verilerin Yurt Dışına Transferi

Kişisel Verilerinizi FireFly grup şirketleri üyelerinde saklayabilir ve bu şirketler arasında transfer edebiliriz ve ofislerimiz ve üçüncü taraf veri işleyicilerimiz EEA dışında bulunuyor olabilir. Kişisel Verilerinizin EEA dışına aktarılması ve saklanması halinde, alıcının bilgilerinizi gizli tutacağını ve DPA gereksinimlerine uygun olarak saklayacağını kabul etmesini sağlarız.

Bize Kişisel Verilerinizi vererek, Kişisel Verilerinizi bu kısımda belirtilen biçimde işlenmesine, transfer edilmesine ve saklanmasına izin verirsiniz.

16. Abonelikten Çık

Hizmetlerimizi beğendiğinizi umuyoruz. Eğer artık bizden bilgi almak istemiyorsanız ve standart e-posta listemizden çıkmak istiyorsanız lütfen bu bağlantıya tıklayınız.. Lütfen çıkış işleminin tamamlanabilmesi için bize sekiz gün tanıyın. Size yolladığımız her türlü pazarlama ve promosyon materyalinde gelecekte bu tür bilgileri tekrar almama hakkını size sunarız. Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bizde bilgi almaktan vazgeçmenizin size faydalı olmayacağını unutmayın. Örneğin, yürüttüğümüz promosyonlar veya hizmetimizdeki yeniliklerden haberiniz olmayabilir.

17. Hakim Yasa

Bu Gizlilik Politikası, ürün ve hizmetlerimizin sağlanması için web sitesi şart ve koşullarının bir kısmını oluşturur (tr.strongholdkingdoms.com için geçerli olan Kullanım Şartları dahil). Kullanım Şartları ve benzerleri İngiltere yasalarına göre yorumlanır ve uygulanır. Web sitelerimizin veya hizmetlerimizin kullanımından doğabilecek her türlü anlaşmazlıkta yalnızca İngiltere mahkemelerinin yargı yetkisine başvuracağınızı kabul edersiniz.

18. Geri bildirim

Bu Gizlilik Politikası hakkındaki görüşlerinizi duymaktan memnun oluruz. Bu Gizlilik Politikası veya hizmetlerimize ilişkin herhangi bir sorunuz varsa lütfen dataprotectionofficer@fireflyworlds.com adresinden bize ulaşın.

Firefly Internet sitelerine ziyaret etmek ve on-line hizmetlerimizi kullanmak Gizlilik Politikamızı kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bu Gizlilik Politikasını kabul etmiyorsanız lütfen Internet sitelerimizi ziyaret etmeyin veya on-line hizmetlerimizi kullanmayın.

Bu Gizlilik Politikası en en son 15 Kasım 2013
‘da güncellenmiştir.